BrocÚliande
Offenbachplantsoen 86
5151LZ Drunen

T: 0416-379891
M: 06-25300710


www.broceliande-acts.nl
Het tweemans theaterproductiebedrijf BrocÚliande is in 1996 opgericht.
Marieline van Wely en Wim Brok, sinds 1990 samen in liefde en theater,
zijn de stuwende krachten achter BrocÚliande.

Samen zetten zij zich in voor het bedenken en ontwikkelen van originele theaterproducten, voor eigen bedrijf, maar ook in opdracht van theatergroepen, collega's, organisatiebureaus, evenementenbureaus en anderen. Van het bedenken, ontwerpen, maken, produceren tot het spelen. Marieline en Wim bundelen hun uiteenlopende kwaliteiten om dit te realiseren.

Marieline heeft de artistieke leiding.
Zij is de vormgever, maakt de ontwerpen, doet de uitvoering en decoratie van decor, attributen en kostuums. Ze schrijft teksten en liedjes en acteert in de producties.

Wim heeft de zakelijke leiding.
Hij maakt de zakelijke afspraken, planningen en contracten en doet de administratie. Hij maakt de berekeningen voor de decors en voert de decorbouw samen met Marieline uit. Hij acteert in de producties.

BrocÚliande werkt regelmatig samen met een aantal andere theaterproducenten. Onderling weten we elkaar al jaren te vinden voor acts, regie, spel, vormgeving, techniek, feedback en inspiratie.
De uitwisseling van kwaliteiten, kennis en ervaring leidt tot bijzondere projecten van hoge kwaliteit. Dit theatermakersnetwerk heeft in 2011 een naam gekregen; Kreaters.
info@broceliande-acts.nl
Interesse?
Meer weten?
Prijslijst ontvangen?
Optie plaatsen?
afspraak maken?

Mail of bel ons, wij helpen u graag verder.
Contactgegevens
Home
Projecten
Ontwerp
Informatie
Acts